Saturday 23 October 2010

Bursa Gabriela Tudor in management cultural

Buna ziua,

Va reamintim ca data limita de trimitere a dosarelor de candidatura pentru bursa Gabriela Tudor in management cultural in Marea Britanie este 30 octombrie 2010.
Dosarul trebuie completat in limba engleza si trimis la adresa bursa@gabrielatudor.ro. In atasament gasiti formularul de candidatura.

Mentionam ca bursa, in valoare de 2500 £, se va derula în Marea Britanie în perioada iunie-iulie 2011 şi va consta într-un stagiu de formare profesionala cu o durata de patru săptămâni. Bursierul va beneficia de sprijinul unui mentor britanic in persoana dnei. Ghisaline Boddington (director al organizatiei britanice body>data>space).

Alte cinci candidaturi dintre cele trimise pentru acordarea Bursei Gabriela Tudor vor fi selectate pentru programul Manageri culturali romani la Londra, un program lansat în 2010 de Fundaţia Raţiu din Marea Britanie pentru revigorarea managementului cultural din România, prin stabilirea unor relaţii profesionale care să permită pregătirea unor noi proiecte de colaborare cu mediul cultural britanic.

Rezultatele selectiei vor fi facute publice pina la mijlocul lunii decembrie. Nu ezitati sa ma contactati daca aveti nelamuriri.

Cu consideratie,
Cosmin Manolescu
__________________
Fundatia Gabriela Tudor
director executiv: Cosmin Manolescu
Jules Michelet 3-5, ap. 1, sector 1, CP 22 - 183, Bucuresti, Romania
email: cosmin@gabrielatudor.ro; cosmin@unitedexperts.ro
www.gabrielatudor.ro
www.unitedexperts.ro
www.artistnest.ro

No comments:

Post a Comment